Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

„Јутјуб“ воведува гледање на видео од повеќе агли

„Јутјуб“ воведува гледање на видео од повеќе агли

Конечно ќе имаме можност видеата снимени со повеќе камери да ги гледаме по сопствен избор од камера која е поставена во дадена позиција. Тоа значи спас од лоши режисери ... Искрено јас сум воодушевен со оваа можност на Јутуб.

Вие само трба да изберете со кликање на еда  од камерите кој истовреме го снимале настанот . Камерите се десно  поставенини на видеото. Еве како тоа изгледа.

 https://www.youtube.com/user/MadilynBailey/ChooseYourView

клик на повеќе

08.02/2015