Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

ВИДЕО

КЕСЕ ЗА ПОКЛОН
Наскоро доаѓа време за давање и примање на поклон.
https://www.youtube.com/watch?v=vGNQJy47OkI
видео
Елементи за дизајнирање „кутија за поклон“

https://www.youtube.com/watch?v=jHYE3EZj3NQ
https://www.youtube.com/watch?v=9I-GOqOKAKEhttps://www.youtube.com/watch?v=0rbyM1Izet4https://www.youtube.com/watch?v=hQHkxKVpY3Y 
клик на фотографија за повеќе
https://www.youtube.com/watch?v=3eqPUUYtnv0

23.11.2014


Активности по повод денот на училиштето


 Работа со хартија и тенок картон


 Цветови изработени од текстил


Празници се ближат :)  :) :)

Светски ден на науката,наука на младите 


 ЛЕГО РОБОТИ ВО НАСТАВАТА ПО ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ
Робот „МОСТ“

Робот „ЖАБА“
Регионален натпревар на млади техничари и природници Велес 2011 год.
Заштита при работа
Компјутерски управувачки уред обука;група Скопје-1
Модернизација на наставата по техничко образование
Обука за мастер обучувачи-модернизација на наставата по ТО во Скопје 19-20.11.2011
 
Модернизација на наставата по техничко образование-припрема ООУ „Блаже Конески“ Велес

 
Конструкција по сопствен избор -1

Конструкција по сопствен избор -2

 
  Работилница 20-21.03.2011 Кавадарци
Работа со хартија V-то Оригами
 
Времеплов-Кран изработен во 2005-2006 год.

Работа со материјали-текстил.плетење со чворови 1 дел V-то одд.


Преносни механизми-Примена на Microsoft алатки во наставата

 

Работа со материјали -тркстил,плетење со чворови 2 дел V-то одд.


Работа со материјали-метали V-то одд.


Конструкција по сопствен избор - 3 дел


Конструкција по сопствен избор - 4 дел
Конструкција по сопствен избор - 5 дел


Филмот кој следува е снимен по повод учество на натпревар  во дисциплина кино и видео техника во организација на Народна техника во учебната 2011/12 год.