Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

ЗАБЕГАНО

Овде ќе бидат објавувани сите податоци кои ќе укажуваат на техничката некултура или  забеганата употреба на техниката 

  Екологија-одлично објаснување

https://www.youtube.com/watch?v=kDbOY02VmEk

Правосмукалка + стегач = репче

 повеќе

 

За жал ова станува вистина  :-(

клоикни на фотографијата за поголем приказл

Дедо и тула. Што мислите кој победи? 

повеќе

Рингишпил-кран 

повеќе

  Фасадери

Го гледав видеото и кога заврши се освестив и примртив дека вилицата ми паднала на тастатурата ...еееееее стварно ова е забегано

Пријателка бара помош од пријател - проблемот е штампачот не работи

http://www.youtube.com/watch?v=ejuSrzzyMtg

повеќе

„Маркет“ -  место од кое сигурно не сте купувале

  повеќе

Пловење по река 

 повеќе 

Еден човек, метли рој

Кинезите со децении користат ваков систем на метење на улиците.


повеќе
Кога ќе предавате за Сообракај , видеово на „најдобар начин ќе ви помогне“ да им објасните на учениците за улогата и значенето на улиците и патиштата,што е регионален ,магистрален пат.
 

Ако постои некаква награда за снаодливост, ова е човекот кого ние го сметаме за најголем фаворит помеѓу силната конкуренција. Кога нешто изгледа глупаво, но функционира, тогаш воопшто не е глупаво. Се согласувате? :)
 повеќе

Уникатниот начин на забава на овие мајсторчиња за време на својата пауза, за малку ќе завршеше со сериозни последици. Не се сомневаме дека крајот заврши болно, но смеењето на сопствената глупост очигледно беше посилен фактор од претрпената болка :)

 
 повеќе

Млазен мотор

Овие на видеово дефинитивно имаат завршено само голем одмор од основно училиште. Ма каква Физика, мааа какво Техничко образование...Овие немаат никогаш слушнато за реактивна сила. 
повеќе

Алија Сиротановиќ

повеќе