Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

ФОТО ГАЛЕРИЈА

СВЕТСКИ ДЕН НА НАУКАТА-НАУКА НА МЛАДИТЕ 


РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ДИРЕКТОРИ И ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА
Модернизација на наставата по техничко образование 04.11.2011год
ООУ Блаже Конески Велес
 повеќе
 


ОБУКА ЗА МАСТЕР ОБУЧУВАЧИ 
 Модернизација на наставата по техничко образование Скопје 30-31.10.2011год.
      

Модернизација на наставата по техничко образование - Еду робот Скопје група 1


 Обука за мастер обучувачи комјутерски управувани уреди MASTERLINE 17.12.2011 год.


Работа на час со лего роботи

Републичка смотра  на млади техничари и природници Куманово 2011