Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

Какво време имавме пред ена година

        За разлика од лани оваа година година имаме „топла“зима. Како тргнало  снег тешко дека ќе видиме. Ова што предлагам да го погледнете е објавено точно пред една година. Иако ова се случи неодамна, вреди да се потсетиме ... повеќе
07.01.2018