Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

Регионален натпревар Велес ,Чашка и Градско

Натпреварот е организиран од Здружението на техничка култура-Народна техника од Велес. Оќе се одржи на 21.03.2018 во ООУ „Благој Кирков “-Велес. Почеток на натпреварот во 9.00 часот.
 На натпреварот ќе учествуваат сите ученици од општините Велес,Чашка и Градско.
30.03.2018