Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

Учество во ТВ -емисија на МРТ1

На ден 14.04.2014 год. ООУ „Блаже Конески“ од Велес ќе учествува во емисијата Голем одмор на МРТ1, која ќе се емитува во програма во живо. Почеток во 11.00 час. Детали за учеството нека останат изненадување.Учество во емисијата ќе има и Техничко образование од областа на РОБОТИКА.

  

Ако сакате да ја следите емисијата on-line кликнете на фотографијата подолу.

http://play.mrt.com.mk/epg/linear/3551

Видео запис од изработката и тв-емисијата.