Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

Одложен стартот на второто полугодие


                 Почетокот на второто полугодие во учебната 2018/2019 год. е одложен за два дена. Учениците наставата ќе ја започнат на 23.01.2019 год. секое училиште во вообичајните смени.
                 Владата соопшти дека оваа одлука е донесена денес (20.01.2019) преку итна координација на Министерствата за образование, животна средина и здравство со која се продолжува зимскиот распуст за сите јавни и приватни основни и средни училишта.Доколку загагувањето продолжи ќе има и продолжување на зимскиот распуст.
20.01.2019