Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

Среќна Нова 2017

За некој Нова Година а за некој заокрожување на полугодишни резултати изразено прку бројчано оценување, разни извештаи, внесување  податоци во е-дневник и проблемите со истиот и слично.Се надевам дека не се чуствувате слично како во приложеното подолу. 

 
Среќна Нова 2017 год.
30.12.2016