Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

Учебна 2017/2018 година

Од понеделник 04.09.2017 год. започнува  наставата во новата учебна  2017/18 година .Учениците во ООУ „Блаже Конески“ од Велес учебната година ќе ја започнат:

Претпладне од 7.30 часот.

Второ, трето, четврто, петто 3 и 4, шесто и осмо одделение,
прво одделение во 8.00 часот.

Попласне  од 13.00 часот.  

Седмо, деветто ,   петто 1,2, и 5.

Како и кога ќе се започне учебната година во другите основни и средни училишта може да погледнете тука.

На сите ученици и нставници посакувам успешна учебна година.

31.08.2017