Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

Работни саботи во учебната 2017/18 година


Согласно Законот за основно и средно образование учебната година мора да има 180 работни денови. Зимскиот распуст започнува на 30.12.2017 и ќе трае до до 21.01.2018 год. Летниот распуст за учениците започнува на 09.06.2018 и че трае до 31.08.2018 год.

Освен денешниот ден (16.09.2017) се работеше за понеделник,работни саботи че бидат:

11.11.2017 според распоредот за среда;
17.03.2018 според  распоредот од петок и
14.04.2018 повторно за петок. 
16.09.2017