Истакнат пост

Некои податоци просто се невероватни

Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но ...

5-оригами

 Преку раскажување на симпатична приказна се изработуваат редоследно 5 оригами. Напоменувам снимањето е изведено спонтано без предходни припреми.
15.11.2017